top of page
Langrenn: About
RSM09880.jpg
Team smørevogn og trenere.jpg

Langrenn

Hva innebærer Team Meråker langrenn?

Team Meråker langrenn sikrer elever ved MVS et helhetlig opplegg, med masse organisert aktivitet også utenfor skoledagens rammer. 

NM nes vg1 jenter.jpg
Blåfjellan Teamsbakgrunn.jpg

TEAM MERÅKER LANGRENN

Teamavgift, hva inngår i denne?

Teamavgiften for sesongen 2023/24 er på kr 10 000,-

 

 • Treneroppfølging utenfor skoletid. Med dette menes at trener fra Team Meråker er med på samlinger, enkeltøkter på kveld og helg, samt på skirenn.

 • Organiserte økter utenfor skoletid. Team Meråker organiserer økter på kveld og helger.

 • Rennopplegg på nasjonale og lokale renn. Team Meråker stiller med støtteapparat og ordner transport på alle nasjonale renn, samt en del utvalgte lokale renn (liste over hvilke renn vi setter opp transport og evt smørehjelp på publiseres når terminlistene foreligger). På nasjonale renn samarbeider vi med Nord Trøndelag skikrets rundt reise, opphold, smørehjelp og sekundering. NB! Utgifter til reise, smørehjelp og overnatting faktureres separat via Nord Trøndelag skikrets, og inngår altså ikke i Teamavgiften.

 • Klespakke fra Bio-racer. Innhold i pakken første sesong er 2 luer/pannebånd, overtrekks jakke- og bukse, vest samt konkurransedress. Sesong 2 inngår løpejakke, kort tights, trenings T-skjorte, samt refleksvest. Sesong 3 suppleres klær som trengs å byttes ut.  

 • Testpakke på testlab. 2 årlige laktatprofiltester, inkludert VO2 max. Fra 18-års sesongen får man i tillegg en teknikkøkt på stormølla. I tillegg kjører vi ekstra tester ved behov for tettere oppfølging under/etter skader/sykdom.

 • Gratis oppmåling av ski og gjennomgang av skipark

 • Meget gode rabatter på utstyr. Vår størrelse og status sikrer oss gode avtaler

 • Smørekurs i forkant av skisesongen

 • Buss til Grova i helgene i vintersesongen

 • Treningskort Arena Meråker. Gir tilgang til grunntreningsrom og haller utenfor skoletid.

 

Treningssamlinger utenfor Meråker administreres av Team Meråker, og betales enkeltvis (inngår altså ikke i Teamavgift). Vi kjører forhåndsbetaling på disse, og anbefaler at man har/skaffer seg reiseforsikring hvis man er uheldig og må melde forfall til samling pga sykdom etc. Da kan man få refundert avgiften hvis man dokumenterer dette med legeattest. 

Det er frivillig å være medlem i Team Meråker. Ikke-medlemmer vil ha mulighet til å være med på samlinger og andre aktiviteter mot betaling av trenerkostnader (disse inngår i Teamavgiften). I praksis vil dette f eks innebære at samlingsavgiften for samlingene i både uke 36 og 48 blir 1200-1500 kr dyrere. Den faste kveldsøkta med basis-styrke vil være tilgjengelig for 1500 kr. Vår erfaring er at man ved å håndplukke det man mener man har bruk for, sjelden sparer penger på dette. Og gledelig nok er oppslutningen veldig stor rundt Teamet, noe som gjør det mulig for oss å videreutvikle og forbedre tilbudet. 

 • Facebook - White Circle
bottom of page