top of page

Skiskyting

Hva tilbyr vi?

Team Meråker skiskyting organiserer og gjennomfører alle økter, samlinger og rennoppfølging utenfor skoletid for elever ved MVS. 

Team skiskytter Grova.jpg
Skiskyting: About
NM nes vg1 jenter.jpg
1k2a7926_edited-1.jpg

TEAM MERÅKER SKISKYTING

Teamavgift, hva inngår i denne?

Teamavgiften for sesongen 2023/24 er på kr 10 000,-

  • Treneroppfølging utenfor skoletid. Med dette menes at trener fra Team Meråker er med på samlinger, enkeltøkter på kveld og helg, samt på skirenn.

  • Organiserte økter utenfor skoletid. Team Meråker organiserer økter på kveld og helger.

  • Rennopplegg på nasjonale og lokale renn. Team Meråker stiller med støtteapparat og ordner transport på alle nasjonale renn, samt en del utvalgte lokale renn. (liste over hvilke lokale renn vi setter opp transport og evt trenere til publiseres når terminlistene foreligger). På nasjonale renn samarbeider vi med Nord Trøndelag skiskytterkrets rundt reise, opphold og sekundering. NB! Boutgifter og lederutgifter på nasjonale renn faktureres separat fra skiskytterkretsen, og inngår altså ikke i Teamavgiften. 

  • Klespakke fra Bio-racer. Innhold i pakken første sesong er 2 luer/pannebånd, overtrekks jakke- og bukse, vest samt konkurransedress. Sesong 2 inngår løpejakke, kort tights, trenings T-skjorte, samt refleksvest. Sesong 3 suppleres klær som trengs å byttes ut.  

  • Testpakke på testlab. 2 årlige laktatprofiltester, inkludert VO2 max. Fra 18-års sesongen får man i tillegg en teknikkøkt på stormølla. I tillegg kjører vi ekstra tester ved behov for tettere oppfølging under/etter skader/sykdom.

  • Gratis oppmåling av ski og gjennomgang av skipark

  • Meget gode rabatter på utstyr. Vår størrelse og status sikrer oss gode avtaler

  • Smørekurs i forkant av skisesongen

  • Buss til Grova i helgene i vintersesongen

  • Treningskort Arena Meråker. Gir tilgang til grunntreningsrom og haller utenfor skoletid.

 

Treningssamlinger utenfor Meråker administreres av Team Meråker, og betales enkeltvis (inngår altså ikke i Teamavgift). Vi kjører forhåndsbetaling på disse, og vi anbefaler at man har/skaffer seg reiseforsikring i tilfelle man er uheldig og blir syk/skadet og må melde forfall til samling etter påmelding. I slike tilfeller vil man kunne få refundert beløpet hvis man får legeattest på sykdom/skade. 

Det er frivillig å være medlem i Team Meråker. Ikke-medlemmer vil ha mulighet til å være med på samlinger og andre aktiviteter mot betaling av trenerkostnader (disse inngår i Teamavgiften). I praksis vil dette f eks innebære at samlingsavgiften for samlingene i både uke 36 og 48 blir 1200-1500 kr dyrere. Den faste kveldsøkta med basis-styrke vil være tilgjengelig for 1500 kr. Vår erfaring er at man ved å håndplukke det man mener man har bruk for, sjelden sparer penger på dette. Og gledelig nok er oppslutningen veldig stor rundt Teamet, noe som gjør det mulig for oss å videreutvikle og forbedre tilbudet. 

bottom of page