top of page

Vårt trenereteam

Skyting - Langrenn - Skiskyting

Trenere: Staff
Johan Persson.jpg

Johan Persson

Team Meråker langrenn

Jeg er 32 år og kommer fra Järpen i Sverige. Jeg har jobbet som langrennstrener ved Meråker videregående skolen siden 2016. Jeg har tidligere vært idrettsstudent ved NORD sine studier i Meråker. Jeg satset selv aktivt fram til for et par år siden. 

Håvard Graffer Bye

Team Meråker langrenn

Jeg er 38 år og opprinnelig fra Klæbu. Jeg har jobbet som langrennstrener ved Meråker videregående skole siden 2017. Før det jobbet jeg som langrennstrener ved Sirdal vgs.

Jeg har en mastergrad i idrettsvitenskap fra Nord universitet. Som aktiv har jeg bakgrunn fra både langrenn og skiskyting.

Ola Fines.jpg

Ola Berg Fines

Team Meråker langrenn

Jeg er 34 år, opprinnelig fra Mosvik. Har selv vært elev og student ved MVS/NORD universitet i 7 år i perioden 2006-2013, og var aktiv langrennsløper på høyt nasjonalt nivå frem til våren 2014. Etter noen mellomår med fullføring av studier i Trondheim, har jeg nå vært ansatt som langrennstrener/lærer ved skolen siden 2017.

Lars Hasselvold

Team Meråker langrenn

Jeg er 46 år og kommer fra Hasselvika på Fosen. Jeg flyttet til Meråker da jeg begynte på videregående i 1992. Jeg var student i det første kullet som begynte på "Idrett Grunnfag" her i Meråker. Jeg har jobbet som langrennstrener ved Meråker videregående siden 2003.

Lars Hasselvold.JPG

Lars Halvas Svendesen

Team Meråker langrenn

Jeg er 52 år gammel og kommer fra Haltdalen. Jeg har jobbet som langrennstrener ved MVS siden 2000. Jeg var selv aktiv skiløper til jeg var 24 år og gikk da for Strindheim IL. Jeg har mastergrad i idrettsfysiologi og Topptrener 2-studiet fra NTNU. Jeg har også vært kretslagstrener for Sør Trøndelag skikrets i seks år. 

Eirik_edited.jpg

Eirik Lorentsen

Team Meråker langrenn

Jeg er 36 år gammel og kommer fra Inderøy.

 

Som tidligere elev ved Meråker Videregående skole og senere Nord-Universitet, hadde jeg stor nytte av de fanatiske fasilitetene ved skolen og bygda under min tid som aktiv skiløper. 

 

Som junior var jeg på impulslandslag og senere på Team Trøndelag/Team Veidekke (nå team Elon) som senior, med medalje i junior-NM og senior-NM, samt pallplasser i Skandinavisk Cup. 1 WC-start. 

 

Jeg har jobbet som langrennstrener i Meråker siden 2016, og stortrives med å jobbe med engasjerte og målbevisste utøvere.

OMI.jpg

Ole Morten Iversen, Team Meråker langrenn

Jeg er nå tilbake i skolemiljøet etter flere år som landslagstrener både for Sverige og Norge. Jeg flyttet til Meråker og begynte å jobbe på skigymnaset her i 1984. Siden den tid har jeg vært tilknyttet skimiljøet ved skolen, avbrutt av ulike engasjement på landslagsnivå. Nå er jeg tilbake der jeg trives aller best, nemlig med å utvikle unge skiløpere. 

P J

Torkel Moeng Sende

Team Meråker skiskyting

Jeg er 34 år gammel og kommer fra Meråker. Jeg gikk selv på skiskytterlinja på Meråker videregående fra 2006-2010.

Jeg har tatt utdanningen min ved Nord Universitet, der jeg har en master i kroppsøving og idrettsvitenskap.

Jeg har jobbet som skiskyttertrener siden 2014, og i fra 2017 ved Meråker videregående skole.

På fritiden er jeg interessert i å drive med jakt og friluftsliv.

Tora Berger

Team Meråker skiskyting

Jeg er 43 år og kommer opprinnelig fra Lesja. Jeg har bodd i Meråker siden 2006, og var selv elev og student her ved skolen fra 1999 til 2004

Jeg har jobbet som skiskyttertrener her i Meråker siden 2017. Fra 2002 til 2014 var jeg på elitelaget i skiskyting.

Tora_edited.jpg
Jens Petter.jpg

Jens Petter Furunes

Team Meråker skiskyting

Jeg er 51 år og bosatt på Ekne i Levanger kommune. Jeg har jobbet som skiskyttertrener ved MVS mer eller mindre siden 2007. Jeg har tidligere jobbet ved NTG Lillehammer, avd. skiskyting, og som trener for junior og rekruttlandslag i Norges skiskytterforbund.

Ståle Stamnes Reinsborg

Team Meker skyting

Jeg er 54 år gammel og kommer opprinnelig fra Levanger, men bosatt siste 23 år i Selbu.

Jeg har jobbet som skytetrener ved Meråker videregående skole siden januar-23. Min bakgrunn er 40 år som DFS-skytter (20 landsskytterstevner), og de fleste yrkesaktive år i jobb som lærer. Jeg var selv spesielt aktiv som satsende skytter i årene som junior og tidlig senior, og har de siste 6 - 7 årene tatt opp igjen satsingen med flere bestenoteringer på skytebanen i relativt voksen alder. Skyter for tiden i klasse 5 både innendørs og utendørs i DFS, og klasse V45 i NSF.

Ståle Stamnes.jpg
bilde fra LS.jpg

Benedikte Oppedal

Team Meråker skyting

Jeg er 27 år og kommer fra Oppedal i Sogn. Har bakgrunn som aktiv skytter både i DFS- og NSF-miljøet, og har deltatt på landsskytterstevnet hvert år siden 2008. Var selv elev ved skytelinja her i Meråker fra 2013 til 2017, hvor jeg startet satsingen på 10m luftrifle. Jeg satset aktivt med luftrifla frem til våren 2023, men skyter nå mest DFS. Var fem år på skytterlandslaget, og har høstet mange erfaringer på toppnivå både nasjonalt og internasjonalt. Startet å jobbe som skytetrener ved MVS høsten 2023.

Stig Rune Kveen.jpg

Stig Rune Kveen

Team Meråker langrenn

(Persmisjon, Kvinnelandslagstrener)

PJeg kom til Meråker og startet som elev her høsten 1996. Jeg er oppvokst på Melbu i Vesterålen. Jeg satset selv aktivt på langrenn til jeg var 28 år. Jeg ble juniornorgesmester i 1998. Som senior var jeg med på regionlaget Team Trøndelag, og mine beste plasseringer er 16. plass i WC, og nr. 2 sammenlagt i Skandinavisk Cup. Jeg har vært ansatt på MVS siden 2012, med unntak av et par år i permisjon, som trener for Petter Northug. Fra sommeren 2022 har jeg permisjon for å trene det norske damelandslaget. 

bottom of page